Et brand Kulturmetropolen

Kulturmetropolens indsatser samles til ét brand

I Kulturmetropolen har vi besluttet at samle vores tre indsatsområder under det samme brand, hvilket betyder, at USKIK, Musikmetropolen og Et bedre liv med kultur fremover er samlet under kulturaftalens navn Kulturmetropolen. Det betyder, at du fremover kan finde alle vores tilbud og projekter under ét brand. Vores arbejde ændres ikke – du kan stadig kontakte vores projektchefer eller sekretariatet med gode idéer eller spørgsmål, hvis du, din kulturinstitution eller kommune vil deltage i vores aktiviteter. Vi håber, at det kan være med til at gøre det nemmere for alle at finde frem til os. Du vil altså fremover kunne finde os og informationer om vores arbejde og aktiviteter på bl.a. vores fælles Facebook-side, vores fælles Instagram-profil eller her på vores hjemmeside. 

Hvad er Kulturmetropolen?

Kulturmetropolen er én af landets største kulturaftaler mellem 9 kommuner og Kulturministeren. Vi samarbejder og skaber flere og bedre kulturtilbud for alle Kulturmetropolens borgere – og det gør vi på tre områder: musik, ungekultur og kulturens indflydelse på vores livskvalitet. På tværs af kommunerne skaber vi altså en sammenhængende kulturmetropol, hvor kulturen spiller en afgørende faktor som social, innovativ og økonomisk værdiskaber. Og alt vores arbejde kan du nu finde under samme navn: Kulturmetropolen.

Kulturmetropolen består af følgende kommuner: Albertslund, Furesø, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Ishøj, Køge, Roskilde og Rødovre.
#endelafkulturmetropolen #musik #ungekultur #etbedrelivmedkultur

Tags:

Rose-Line Mulbj... maj 13, 2020 12:12 pm
Kulturmetropolen forlænges et år Projekt under Kulturmetropolens ungeindsats tildeles 100.000 kr af Nordea-fonden