Fundraising og Q&A - ViceTalents i Nordsjælland

Lørdag d. 3. marts rykkede ViceTalents til Gribskov Kultursal i Nordsjælland. Her blev de frivillige deltagere mødt af serviceleder Leif Kruse, der viste deltagerne rundt i kultursalen og delte ud af sine erfaringer som serviceleder for eventstedet.

 

Dagens første oplægsholder var den rutinerede koncertarrangør Andreas Linsdell, der inddrog deltagerne i sit arbejde gennem en Q&A, og det faldt i god jord hos deltagerne. Lærke Uldal på 23 år fra Roskilde var tilfreds med seminardagens sammensætning.

 

- Det er meget givende med Q&As, fordi det giver en god dynamik på tværs af oplægsholder og tilskuer. Det bidrager til idéudveksling, og det er ret fedt, sagde hun.

 

Dagens primære fokus var fundraising, og her blev deltagerne sat grundigt ind i processerne omkring ansøgninger og relevante fonde af Nana Friis Madsen, erfaren fundraiser og projektleder. Herefter blev deltagerne inddelt i grupper, der arbejder videre med de cases, som de valgte ved første møde. Deltagerne laver livekoncerter på b.la. KulturCosmos i Roskilde Kommune og Elværket i Helsingør, og arbejder med Furesø Festival, Himmelstorm Festival i Halsnæs og Session Festival i Gribskov.

 

- Arbejdet i grupperne har været rigtig spændende. Der er et diverst aldersskel, og det er fedt. Når du bliver tvunget ud i grupper, der er bredt sammensat, så får du noget helt andet ud af det, end hvis du er i gruppe med dem, der ligner dig selv, sagde Lærke Uldal.

 

Bag arrangementsrækken står Musikmetropolen som er en del af Danmarks største kulturaftale. Kulturaftalen Kulturmetropolen omfatter 13 sjællandske kommuner* og Kulturministeriet.

Spillesteder, kulturkonsulenter, musikskolefolk og andre musikaktører fra Roskilde, Furesø, Halsnæs, Køge og Albertslund har udviklet konceptet sammen med Musikmetropolen.

*Albertslund, Ballerup, Frederikssund, Furesø, Gladsaxe, Gribskov, Halsnæs, Herlev, Helsingør, Ishøj, Køge, Roskilde, Rødovre

Tags:

Rose-Line Mulbj... marts 20, 2018 10:17 am
ViceTalents er skudt i gang Musik og viden krydsede kommunegrænserne med Musikkens Afkroge