NORDKYSTHITS

NORDKYSTHITS er et fantastisk tilbud til de helt unge talenter, der gerne vil lære at skrive og producere den gode popsang.

Find tilmeldingsblanketen her. Send din ansøgning til nordkysthits@gmail.com inden d. 17. september 2018. Du får svar på, om du er optaget på NORDKYSTHITS senest d. 24. september 2018.

Hvad går det ud på?
Formålet med NORDKYSTHITS er at skabe et netværk for unge sangskrivertalenter i Helsingør, Gribskov og Halsnæs Kommuner. Og så skal der selvfølgelig skrives en masse pophits.


Hvem kan søge?
NORDKYSTHITS henvender sig til dig, der lige er begyndt at skrive eller producere dine egne sange. Du synger, spiller et instrument eller skaber musik på din computer. Du vil gerne lære at skrive pophits, og du vil gerne samarbejde med andre unge for at udvikle dit talent.


Hvornår?
NORDKYSTHITS består af tre workshops, der afholdes over tre weekends i efteråret 2018:

- 6.-7. oktober 2018
- 17.-18. november 2018
- Den tredje weekend er ikke fastlagt endnu

Alle dage fra kl. 10:00-18:00.

Instruktørerne er...
Thomas Stengaard er en succesfuld producer og sangskriver, der er signet på Tysklands største indie publisher Budde Music. På det danske marked har han co-writet og produceret Cisilias hits Vi To Datid Nu, Luftballon og Samurai samt co-writet Emmelie de Forests Eurovision-vindersang Only Teardrops. Derudover har han produceret og skrevet for navne som Dúné, Carpark North, Pharfar, The Benefits, Sys Bjerre, Peter Belli m.fl. Han har arbejdet med udenlandske navne som Meghan Trainor, Alvaro Soler, Alex Mattson, The Baseballs og Leslie Clio og senest har han co-writet/produceret Michael Schultes sang You Let Me Walk Alone, der blev nr. 4 ved dette års Eurovision. Samlet er hans sange streamet mere end 200 millioner gange alene på Spotify og YouTube, og hans sange har været brugt i internationale reklamekampagner og film i hele verden.

Julie Aagard er sangskriver og producer bedre kendt som Kill J. Allerede med første singlen Phoenix i 2013, fik Kill J stor international opmærksomhed. I 2016 kom hendes debut EP Quasi, sammen med en lang række kritikerroste koncerter i ind- og udland. Julie Aagaard er en talentfuld og alsidig sangskriver, der skriver og producerer for andre danske og udenlandske artister. I 2017 underskrev Kill J en international aftale med Nettwerk Music Group – verdens største indie-pladeselskab med navne som Father John Misty, SYML og Passenger.

Marcus Winther-John startede som sanger og sangskriver i bandet Inside The Whale, og er nu én af DK's mest produktive sangskrivere. Har skrevet sange sammen med og til Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Mads Langer, Christopher, Barbara Moleko, Sys Bjerre, Peter Belli m.fl. I film- og tv-verdenen har man også kunnet høre Marcus' værker i form af X Factor-vindersange, Melodi Grand Prix-sange og placeringer i bl.a. Lego Friends, The Vampire Diaries, Violetta, Blinkende Lygter m.m. Marcus' sange har også toppet hitlisterne i bl.a. Japan, Tyskland, Korea, Spanien og USA.

Sådan søger du
For at deltage i NORDKYSTHITS skal du indsende en kort skriftlig ansøgning og et link til én eller flere sange, som du har skrevet eller produceret, enten alene eller i samarbejde med andre.

Du kan hente et ansøgningsskema herSend din ansøgning til nordkysthits@gmail.com inden 17. september 2018. Du får svar på, om du er optaget på NORDKYSTHITS senest fredag 24. september 2018.

Fakta
- Det er gratis at deltage i NORDKYSTHITS.
Du skal som udgangspunkt være mellem 15 og 18 år for at deltage.
Du skal have erfaring på begynderniveau med at skrive eller producere egne sange.
- Du skal kunne deltage i alle de tre workshops.
Du skal selv sørge for transport til og fra de enkelte workshops.
Deadline for ansøgning er 17. september 2018


NORDKYSTHITS er et samarbejde mellem Musikmetropolen, Helsingør Kommune, Gribskov Kommune og Halsnæs Kommune og henvender sig primært til unge fra disse tre kommuner.

Tags:

Rose-Line Mulbj... juni 26, 2018 11:21 am
Et boost til musikbranchens lokale økosystem Positiv tilbagemelding på SoMe-dag