Songwriting Summit

En sangskriver-duo bag hits med Medina og samarbejder med Kanye West og Pharrell Williams på samvittigheden. Kvinden bag uddannelsen af kommercielle, svenske sangskrivere gennem mere end 20 år. En tidligere rockstjerne, der har taget turen fra et US-eventyr i 90’erne til at rendyrke formlen for business og musik. Politikere og erhvervsfolk, der kender afkastet, når kunstneriske og kreative brancher får økonomiske muskler, og danske musikforlæggere, der har talenter klar til de kommende års eksportsucceser. Mød dem alle til Songwriting Summit.

Sangskrivningen buldrer derudad som både en kunstnerisk og kommerciel succes. Men mest i vores nabolande. I Danmark skal vi nu skabe rammerne for, at kommerciel sangskrivning kan blive et erhverv på linje med andre kreative fag. Derfor inviterer vi til konferencen Songwriting Summit 2019.

Songwriting Summit Denmark 2019 PROMO

HVEM
Songwriting Summit er for alle interessenter rundt om den spirende, kommercielle sangskriverbranche. For beslutningstagere, brancheorganisationer, erhvervsliv, sangskrivere og producere. Songwriting Summit er arrangeret af Musikmetropolen, Danske Populær Autorer (DPA)og Roskilde Kommune.

HVAD
Songwriting Summit 2019 undersøger, hvad vi skal gøre, så der kommer danske sangskrivere bag flere internationale hits i fremtiden.

PROGRAM
Inspirationsoplæg med ansigterne bag succeshistorierne i både Sverige, Norge og Danmark. Mød Ulla Sjöström rektor og grundlægger på Sveriges første uddannelse for kommerciel sangskrivning. Mød Stein Bjelland, der høstede erfaringer som musiker på 90’ernes amerikanske rockscene, og som i dag er en central drivkraft i de norske ministeriers arbejde med musikeksport. Robin Jenssen har som CEO og VP støbt fundamentet til sangskriverne bag hele 37 førstepladser på de internationale hitlister. Top-succesen er indtil videre Ricki Martins Vente Pa’Ca med over 1,5 billioner visninger på YouTube.

Vi får besøg af den danske duo Pitchshifters, der ud over at have skrevet og produceret for nogle af Danmarks bedst sælgende artister også har arbejdet med en række amerikanske hiphop-navne heriblandt Wyclef, Chris Brown og Action Bronson. Og så giver hele Danmarks hitfader Cutfather os fortællingen om, hvordan hitmager-håndværket må mikses med de rette mængder netværk og støtte for at skabe internationale succeser. Som inspirator vil Jan Neiiendam give os indsigt i, hvordan vi kan samle og styrke et miljø, og hvordan vi kan skabe dybere interesse hos både investorer og politikere. Neiiendam har som formand i Interactive Denmark været med til at fremdyrke og professionalisere computerspilbranchen i Danmark. Og så fortæller borgmester Joy Mogensen om, hvordan Roskildes Musikby-strategi styrker musikken som kreativt erhverv.
Endelig får vi seneste status fra den danske sangskriverbranche i et liveinterview med bl.a. sangskriveren Julia Fabrin, der var en af sangskriverne bag Only Teardrops - Danmarks internationale vindersang til Eurovision Song Contest 2013, og Jakob Sørensen, der som direktør i publishingselskabet The Bank er med i kulissen, når nogle af Danmarks bedste kommercielle sangskrivere strikker hits sammen til internationale stjerner. Anja Bo, journalist og tidligere tv-vært, er dagens moderator.

Nye programpunkter offentliggøres løbende.

TILMELDING
Det er gratis at deltage, men der er kun 90 pladser, så tilmeld dig nu.
Tilmelding via
songwritingsummit.dk
Følg med på Facebook.

TORSDAG D. 11. APRIL KL. 9.30-14.00 PÅ ROSKILDE FESTIVAL HØJSKOLE

Tags:

Katharina Raagaard april 2, 2019 11:54 am
Sparkhouse og Provinsprojektet går videre til semifinalen Sjællandske stjernefrø klar til sejr over sundet