Resultaterne af at være en del af Kulturmetropolen

I skrivende stund arbejder Kulturmetropolen på højtryk med at udforme den kommende kulturaftale for 2020-2023. I den forbindelse er Kulturmetropolen netop udkommet med ”Resultaterne af at være en del af Kulturmetropolen 2016-19”, som blandt andet skal fungere som inspirationsmateriale til eventuelle interesserede kommuner, der ikke allerede er en del af Kulturmetropolen.

”Resultaterne af at være en del af Kulturmetropolen 2016-19” indeholder en række gode eksempler og citater på nogle af de stærke projekter og resultater, som Kulturmetropolens indsatsområder har kastet af sig de sidste 3 år. I forordet skriver vores politiske formand Sengül Deniz blandt andet:

”Vi går nu ind i det sidste år af kulturaftalen og som formand for kulturaftalen, er jeg derfor stolt over både at kunne præsentere et udpluk af vores unikke projekter og et indblik i nogle af de effekter og resultater, som Kulturmetropolen har kastet af sig. Resultaterne viser tydeligt, at vi i kraft af fællesskabet udvikler nye og innovative kulturtilbud til glæde for borgerne i hele Kulturmetropolen. Kulturtilbud som den enkelte kommune ikke ville kunne løfte alene. Sammen gør vi vores kulturliv stærkere, både lokalt og regionalt.
Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde om en kommende kulturaftale 2020-23.”

”Resultaterne af at være en del af Kulturmetropolen” er udformet med henblik på at blive brugt i Kulturmetropolens kommuners lokale arbejde i den nuværende aftale, men også i forhold til den kommende aftale.

Du kan læse hele publikationen her.

 

Tags:

Katharina Raagaard februar 27, 2019 12:46 pm
”Unges spor i tiden” er resulteret i en række anbefalinger Aureola og WIDE går videre til POPKORN NORDICs semifinale