RÅ FESTIVAL d. 30-31. OKTOBER  PÅ VÆRFTET I HELSINGØR

Unge. Kultur. Fællesskab.

RÅ FESTIVAL er en festival skabt af unge til unge. Vi overtager Værftet i Helsingør og skaber en pop-up kunst- og kulturby for unge, hvor laboratorier fodrer skabertragnen med tekst, musik, film, teater, streetart, maling, debat og meget mere!                                                                                                                                                                                               

RÅ FESTIVAL bliver formet af eksperimenter, og du kan derfor være medskaber af en festival på en helt ny måde i et unikt fællesskab med unge fra hele Sjælland. Fællesskabet slutter nemlig ikke med RÅ FESTIVAL, men føres videre gennem projekter rundt omkring i kommunerne, der giver stemmer til ungdommens drømme, visioner og kreativitet. På RÅ FESTIVAL udtrykker vi os på alle mulige måder, gennem forskellige medier og skaber fortællinger, der rører os og hinanden. RÅ FESTIVAL fejres med koncert og fest lørdag aften og munder ud i ét stort kunstværk med laboratoriernes projekter.

Se programmet her. Programmet er ikke færdigstøbt og opdateres løbende: PROGRAM

RÅ FESTIVAL finder sted d. 30.-31. oktober i Helsingør, og vi har sørget for transport, mad, drikke og mulighed for overnatning.

Hvordan deltager jeg?

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig ved at skrive en mail til amami@ishoj.dk. Læs mere om, hvilke måder du kan deltage på ved at klikke ind på UNG SKABER, UNG GÆST eller AKTØR:

UNG SKABER - Som UNG SKABER kan du være med til at arrangere festivalen i samarbejde med et projekt. Læs mere om UNG SKABER her.

UNG GÆST - Som UNG GÆST kan du frit deltage i RÅ FESTIVAL lørdag d. 30. oktober. Læs mere om UNG GÆST her.

AKTØR - Som AKTØR bliver du samarbejdspartner med RÅ FESTIVAL med et projekt og en række unge. Læs mere om AKTØR her.

 

Fakta om RÅ

RÅ FESTIVAL er for unge mellem 13-25 år, der er bosat i en af følgende kommuner: Albertslund, Furesø, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Ishøj, Køge, Roskilde eller Rødovre.

Op til 200 unge deltager og skaber festivalen.

RÅ FESTIVAL forløber over to dage: lørdag d. 30.-31. oktober. Det er muligt kun at deltage om lørdagen. 

Vi står for overnatning, transport og forplejning - Kontakt os på amami@ishoj.dk for at tilmelde dig.